Bygga hage till häst

Oavsett vilken typ av staket du önskar till hästhagen kan vi stå till tjänst. Vi lyssnar på önskemål och behov samt är behjälpliga i val av material, höjd och avstånd mellan stolpar. Efter arbetet är utfört lämnar vi ett resultat som du kan känna dig trygg med lång tid framöver. Bygga hage till häst med oss!

Våra hästhagar har välbyggd konstruktion och är lika säker för hästen som för er som jobbar med djuren. Bygga hage till häst med oss.

Det finns naturligt många sätt att bygga staket till hästarna och själva hagen kan konstrueras och designas på en rad olika sätt baserat på dina önskemål. Hör av dig med dina önskemål så ritar vi en hage till dig precis som du önskar den.

Schepler HSS hästhage staket stängsel

Design av häststaket, bygga hage till häst

När vi designar din hästhage gör vi det med materialval i fokus. Vi har stor erfarenhet av att bygga såväl exklusive häststaket till mer enkla, helt baserat på dina önskemål. Vi tittar på höjdmått, avstånd mellan stolpar, in- och utpasseringar för dig samt transportingångar.

Säker konstruktion av att bygga hage till häst

När vi på Schepler konstruerar ett häststängsel så tittar vi på en rad olika säkerhetsfunktioner som gör det säker för dig att röra dig in och ut ur hagen och dels för djuren att vistas i hagen. Vår långa erfarenhet skapar den trygghet som ni behöver när ni investerar i ett professionellt framtaget häststaket.

Reparationer och service av bygga hage till häst

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.