Häststaket

Oavsett vilken typ av staket du önskar till hästhagen kan vi stå till tjänst. Vi lyssnar på önskemål och behov samt är behjälpliga i val av material, höjd och avstånd mellan stolpar. Efter arbetet är utfört lämnar vi ett resultat som du kan känna dig trygg med lång tid framöver. 

Våra hästhagar har välbyggd konstruktion och är lika säker för hästen som för er som jobbar med djuren.

Det finns naturligt många sätt att bygga staket till hästarna och själva hagen kan konstrueras och designas på en rad olika sätt baserat på dina önskemål. Hör av dig med dina önskemål så ritar vi en hage till dig precis som du önskar den.

Schepler HSS hästhage staket stängsel

Design av häststaket

När vi designar din hästhage gör vi det med materialval i fokus. Vi har stor erfarenhet av att bygga såväl exklusive häststaket till mer enkla, helt baserat på dina önskemål. Vi tittar på höjdmått, avstånd mellan stolpar, in- och utpasseringar för dig samt transportingångar.

Säker konstruktion

När vi på Schepler konstruerar ett häststängsel så tittar vi på en rad olika säkerhetsfunktioner som gör det säker för dig att röra dig in och ut ur hagen och dels för djuren att vistas i hagen. Vår långa erfarenhet skapar den trygghet som ni behöver när ni investerar i ett professionellt framtaget häststaket.

Reparationer och service

We carry out ongoing visual inspections of the fence, construction and repair the fences that are broken, while we are happy to service and maintain the construction at regular intervals so you know that your fence is always of the highest quality and does not pose a danger to the animals or yourself.