Kostaket

Upptäck våra professionellt konstruerade kostaket som garanterar att inhängningen är trygg för såväl kossorna som människorna som tar hand om dem. 

En kohage behöver en professionellt framställd och konstruerad konstruktion för att inte kreatur och människor ska göra sig illa.

Det finns flera varianter av staket lämpliga för kofack. Vi hjälper dig med allt från materialval till att avsluta trädgården. Kvalitet, funktionalitet och säkerhet för både människor och djur har alltid högsta fokus hos oss.

Schepler HSS stängsel hägn staket boskap kossor kohage

Hög kvalitet på stängsel

Stängsel för kreatur kan variera mycket och ha olika kvaliteter, helt beroende på vad det är som ska förvaras. Våra staket håller alltid hög kvalitet oavsett variant. Vi hjälper dig hitta en lösning på staket som är hållbart för just dig och din kreatur.

 

Grindar och stängselöppningar

Det är viktigt att du kommer in och ut på ett säkert och smidigt sätt när du arbetar med djuren. Våra grindar och stängselöppningar är designade för framkomlighet och skapar en passage för dig, men även dina redskap och kreatur. 

 
 

Reparationer och service

Ibland går saker sönder av olika anledningar och då kan det kännas skönt att vi bara är ett samtal bort. Våra professionella montörer har lång erfarenhet och hjälper er gärna med att reparera det skadade delarna.