Panelstänger

Panelstängsel är ett prisvärt och kvalitativt alternativ med flera användningsområden. Välkommen att kontakta oss och berätta om dina behov så tar vi fram en lösning och bygger stängsel efter dina önskemål.

Panelstänger är både kvalitativa och prisvärda

Söker du efter ett kvalitativt stängsel som också håller plånboken och budgeten i glad? Då kan vi varmt rekommendera panelstänger, stängslet har många olika användningsområden och lämpar såväl för privatperson som företag och myndigheter.

Schepler HSS bygga kohage

Kraftfulla konstruktioner

Med en kraftfull konstruktion håller sig djuren på ”rätt” sida av området samtidigt som de inte skadar sig av hägnkonstruktionen. Även genompassager och grindar konstrueras på sådant sätt att djur inte kan ta sig igenom.

Olika former av konstruktioner

Schepler HSS are experts in constructing various forms of fencing where safety and quality are the highest priority. Fences can look very different depending on where they are put up and what kind of animals are to be kept in the area.

Reparationer och service

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.