Trädgårdsstängsel

Vi bygger och tar fram lösningar för trädgårdar som både är estetiskt tilltalande, hållbara och kräver minimalt med underhåll. Vi finns med under hela processen, från planeringsstadiet tills dess att staketet står på plats.

Vi bygger vackra, eleganta och hållbara stängsel för trädgårdar som kräver mycket lite underhåll

Ett trädgårdsstängsel behöver inte vara fult, iögonfallande eller inskränkande för det estetiska i trädgården. Med våra tekniker kan vi konstruera ett staket som passar dig och miljön i smaken och som samtidigt uppfyller en viktig funktion. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Schepler HSS trädgårdsstaket hus staket trädgård stängsel bygga

Estetiskt tilltalande

Våra konstruktioner är kraftfulla och står emot många års användning med ytterst lite underhåll. Dessutom kan vi skapa stängsel och staket som är estetiskt tilltalande och som ”flyter” in i miljön och som gör att dem knappt inte synt, trots sin viktiga funktion.

Olika former av konstruktioner

Schepler HSS är experter på att konstruera olika former av stängsel och staket där säkerhet och kvalitet är högsta prioritet. 

Reparationer och service

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet.