Hundstaket trädgård

Vill du låta hunden vara ute när du själv inte är hemma? Vi hjälper dig att bygga hundstaket trädgård, kvalitativ hundgård där du tryggt kan lämna din hund. Vi rekommenderar val av material och bygger sedan hundgården enligt dina önskemål. Med oss får du snyggt hundstaket trädgård.

Bygg en säker och trygg plats där hunden kan springa fritt men helt kontrollerat, hundstaket trädgård

Ett hundgårdsstängsel ger dig och din hund en kontrollerad miljö att träna, umgås och där hunden fritt kan röra sig utan att vara kopplad. Våra kvalitativa och säkra hundstängsel ger dig det du behöver.Bygg hundstaket trädgård!

Schepler HSS hundgård staket rastgård staket

Kraftfulla konstruktioner av hundstaket trädgård

Med en kraftfull konstruktion håller sig djuren på ”rätt” sida av området samtidigt som de inte skadar sig av stängslet. Även genompassager och grindar konstrueras på sådant sätt att djur inte kan ta sig igenom.

Olika former av konstruktioner av hundstaket trädgård

Schepler HSS är experter på att konstruera olika former av trygga zoner för djur, där säkerhet och kvalitet är högsta prioritet. Stängsel kan se mycket olika ut men är i grund och botten konstruerade efter olika nivåer av trygghetsstaket.

Reparationer och service av hundstaket trädgård

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.