Plaststaket hage

Plaststaket hage är ett prisvärt och kvalitativt alternativ med flera användningsområden. Välkommen att kontakta oss och berätta om dina behov så tar vi fram en lösning och bygger plaststaket hage efter dina önskemål.

Plaststaket hage är både kvalitativa och prisvärda

Söker du efter ett kvalitativt plaststaket hage som också håller plånboken och budgeten i glad? Då kan vi varmt rekommendera plaststaket hage har många olika användningsområden och lämpar såväl för privatperson som företag och myndigheter.

Schepler HSS bygga kohage

Kraftfulla konstruktioner av plaststaket hage

Med en kraftfull konstruktion håller sig djuren på ”rätt” sida av området samtidigt som de inte skadar sig av hägnkonstruktionen. Även genompassager och grindar konstrueras på sådant sätt att djur inte kan ta sig igenom.

Olika former av konstruktioner av plaststaket hage

Schepler HSS är experter på att konstruera olika former av stängsel där säkerhet och kvalitet är högsta prioritet. Stängsel kan se mycket olika ut beroende på vart det sätts upp och vilken form av djur som ska hållas i området.

Reparationer och service av plaststaket hage

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.