Stängsel djur

Vill du låta djuren vara ute när du själv inte är hemma? Vi hjälper dig att bygga en kvalitativ djurgård där du tryggt kan lämna ditt djur. Vi rekommenderar val av material och bygger sedan djurgården enligt dina önskemål.Vi erbjuder stängsel djur.

Bygg en säker och trygg plats där dina djur kan springa fritt men helt kontrollerat bygg stängsel djur

Ett djurstängsel ger dig och ditt djur en kontrollerad miljö att träna, umgås och där djuret fritt kan röra sig utan att vara kopplad. Våra kvalitativa och säkra stängsel djur ger dig det du behöver. Bygg stängsel djur idag!

Schepler HSS hundgård staket rastgård staket

Kraftfulla konstruktioner av stängsel djur

Med en kraftfull konstruktion håller sig djuren på ”rätt” sida av området samtidigt som de inte skadar sig av stängslet. Även genompassager och grindar konstrueras på sådant sätt att djur inte kan ta sig igenom.

Olika former av konstruktioner av stängsel djur

Schepler HSS är experter på att konstruera olika former av trygga zoner för djur, där säkerhet och kvalitet är högsta prioritet. Stängsel kan se mycket olika ut men är i grund och botten konstruerade efter olika nivåer av trygghetsstaket.

Reparationer och service av stängsel djur

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.