Stängsel och staket

I och med att djur kan gå ute i stort sett året om kräver stängsel och staket som tål snö, is och hård vind. Vi erbjuder ett starkt staket och stängsel, vi erbjuder koncept där vi finns med från mätning och val av material tills kunden är nöjd med det utförda arbetet. Hög kvalitet och säkerhet för både människor och djur är vårt främsta fokus. Beställ stängsel och staket från oss.

Vi erbjuder stängsel och staket, våra staket tål väder och vind och med högsta kvalitet i fokus på att vara er leverantör av stängsel och staket

Stängsel och staket kan se olika ut och ha olika konstruktioner, vi formger och skapar ett staket som passar era önskemål och som tar höjd för in och utpasseringar samt, matytor, elektricitet och liknande och som samtidigt är smart uppbyggda så inga djur gör sig illa, beställ stängsel och staket av oss.

Schepler HSS bygga fårhage

Vi erbjuder som erbjuder kraftfulla konstruktioner av stängsel och staket

Med en kraftfull konstruktion håller sig djuren på ”rätt” sida av området samtidigt som de inte skadar sig av hägnkonstruktionen. Även genompassager och grindar konstrueras på sådant sätt att djur inte kan ta sig igenom,

stängsel och staket i olika former av konstruktioner

Schepler HSS är experter på att konstruera olika former av fårstaket där säkerhet och kvalitet är högsta prioritet. Staket kan se mycket olika ut beroende beroende på vart det sätts upp och vilken form av djur som ska hållas i området.

stängsel och staket, vi erbjuder reparationer och service av stängsel och staket

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.