Stängsel till trädgård

Busiga barn eller är du rädd om din plantering? Vi har Stängsel till trädgård!

Beställ stängsel till trädgård från oss.

Vi erbjuder stängsel till trädgård, våra stängsel tål väder och vind och med högsta kvalitet i fokus på att vara er leverantör av stängsel till trädgård

Stängsel till trädgård kan se olika ut och ha olika konstruktioner, vi formger och skapar ett staket som passar era önskemål och som tar höjd för in och utpasseringar samt, matytor, elektricitet och liknande och som samtidigt är smart uppbyggda så inga djur eller barn gör sig illa, beställ stängsel till trädgård av oss.

Schepler HSS bygga fårhage

Vi erbjuder som erbjuder kraftfulla konstruktioner av stängsel till trädgård

Med en kraftfull konstruktion håller sig djuren på ”rätt” sida av området samtidigt som de inte skadar sig av hägnkonstruktionen. Även genompassager och grindar konstrueras på sådant sätt att djur inte kan ta sig igenom,

Stängsel till trädgård i olika former av konstruktioner

Schepler HSS är experter på att konstruera olika former av fårstaket där säkerhet och kvalitet är högsta prioritet. Staket kan se mycket olika ut beroende beroende på vart det sätts upp och vilken form av djur som ska hållas i området.

Stängsel till trädgård, vi erbjuder reparationer och service av stängsel till trädgård

Vi gör löpande okulära besiktningar av staket, konstruktion och reparerar de staket som gått sönder samtidigt som vi gärna utför service och underhåll på konstruktionen med jämna intervaller så du vet att ditt staket alltid håller högsta kvalitet och inte utgör fara för djuren eller dig själv.