Vägstängsel leverantör

För att minska risken för olyckor på motorvägar bygger vi vägstängsel för att hålla de vilda djuren borta är vi din Vägstängsel leverantör. Vi bygger säkra och kvalitativa stängsel med lång hållbarhet för att minimera risken för skador för både människor och djur. Vi är den ledande Vägstängsel leverantör.

Olyckor med vilt sker oftare än vi tror, dels genom undermåligt underhåll men också genom att det helt saknas vägstängsel längs med Svenska vägar. Vi är din vägstängsel leverantör

Våra vägstängsel håller vilda djur borta från landsväg och motorväg samt motortrafikled. Ett starkt vägstängsel skyddar såväl djuren från skada som oss människor. Vi är din vägstängsel leverantör.

Schepler HSS vägstaket vägstängsel väg motorväg bilväg

Vi är din vägstängsel leverantör, vi erbjuder kraftfulla konstruktioner.

Vi är experter på att konstruera vägstängsel som håller djuren borta och som har lång hållbarhet. Våra konstruktioner är skapta för att tåla väder och vind och djurens påverkan.

Vi är din vägstängsel leverantör vi erbjuder trygghet och säkerhet för alla

Vägstängsel är konstruerat för att minimera olyckor med djur på motorväg och landsväg. Våra säkra stängsel skapar ett skalskydd från oss förare till djuren i naturen.

Vi är din vägstängsel leverantör, vi gör besiktning och reparation av vägstängsel

Vi besiktigar och reparerar på löpande basis åt Länsstyrelsen och gör det gärna för dig med. Som markägare är det ibland svårt att ha koll på att stängsel är helt. Med vår hjälp har du koll.